FAST FRAKT KR 89,-
Til kassen
Totalt: 0,-

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
Til kassen
Total: 0,-

Litt om Grethe

Hei, mitt navn er Grethe, jeg er 58 år og lidenskapelig opptatt av hud, kropp og helse.  Med en allsidig utdannelse innen mange felt er jeg også opptatt av at vi skal se bra ut uansett alder.                                                 

Jeg er oppvokst på Sunnmøre, nærmere Haramsøya, der jeg jobbet som frisør i mange år, men i 1994 tok jeg steget og flyttet til Oslo for å utdanne meg til Hud og kroppsterapeut og Make-up Artist. Jeg pakket ryggsekken og dro til den store byen med mine to sønner på da 9 og 4 år. Her startet en spennende reise.

Jeg er tidligere grunnlegger av Beauty hudpleiefagskole, Norliner og Microblading Academy Norway. Samt jeg har drevet hudpleiesalonger i Oslo og Lillestrøm.  Jeg har utdannet og kurset utallige innen hudpleiefaget, make up, permanent make og Microblading.

I tillegg til all erfaring i ulike fag, tok jeg steget i en alder av 47 år å starte utdanning på OsloMet i en bachelorgrad som yrkesfaglærer. Deretter satte jeg meg et mål at før jeg var 55 år skulle jeg ha fullført en mastergrad i yrkespedagogikk. Målet nådde jeg 😊 og mer utdanning har det blitt.

For tre år siden lanserte jeg en nettskole, #hudogkroppsterapiskolen som har vært en stor suksess. www.hudogkroppsterapiskolen.no

For omtrent 2 år siden vandret jeg videre til fantastiske Sandefjord og her bestemte jeg meg for å tilby Vestfold flere muligheter innen utdanning. Så i august 2021 åpner jeg en privat skole i Sandefjord, #sandefjordakademi, med internasjonal utdanning i hud og kroppsterapi, frisør, make up artist og negeldesign.

Produktet du valgte er lagt i handlekurven